Una agència matrimonial nascuda a Tarragona

Agencia matrimonial Tarragona

Una agència matrimonial nascuda a Tarragona

Yotoo és una agència matrimonial nascuda a Tarragona i amb seus a les principals ciutats de la província de Tarragona. A Yotoo volem treballar amb la gent del nostre territori perquè coneixem les seves necessitats, com són, què els agrada fer i, sobretot, amb qui els agrada compartir els grans moments de la vida.

Per nosaltres és molt important aquest arrelament al territori, la proximitat cap als nostres usuaris i el coneixement de l’entorn en el qual treballem. A la província de Tarragona hi treballen diverses agencies matrimonials però no totes tenen la seva seu central a Tarragona. Volem ser l’agència matrimonial líder a Tarragona i per això treballem amb uns eixos estratègics bàsics:

-Només treballem amb gent de la província de Tarragona

-La confidencialitat ho és tot per nosaltres

-Només presentem persones quan s’han passat un seguit de filtres i estem 100% segurs que les possibilitats d’èxit són molt altes

-Fem un seguiment exhaustiu de cada trobada i analitzem com s’han sentit les dues parts

-No programem moltes trobades per evitar l’esgotament

-No parem de treballar fins que cada persona troba una parella del seu grat

Sabem que buscar parella és molt difícil i que cadascú porta darrera seu una motxilla personal: divorcis, separacions, viudetats, anys de soledat,… i que la decisió de començar a buscar parella no sempre és fàcil, començant per explicar a una persona desconeguda aspectes personals que no sempre són agradables. A YOTOO oferim un tracte personal i personalitzat i 100% confidencial amb l’únic objectiu de satisfer les necessitats de les persones que ens contacten.

Si ets de la província de Tarragona volem ser la teva agència matrimonial. Tenim seus a Reus, Tarragona i Tortosa i una pàgina web per tal que et posis en contacte amb nosaltres i ens expliquis què estàs buscant. Anys d’experiència en el sector de les agències matrimonials ens avalen.

Amb YOTOO buscar parella és molt més senzill del que imagines.

Benvingut/da!

Completa el nostre formulari

Pots fer-ho des de l'ordinador o el mòbil, de forma ràpida i senzilla. Ens posarem en contacte amb tu immediatament.

Confidencialitat 100% garantida