El tracte personal a l’era d’internet

Yotoo - agencia matrimonial Reus

El tracte personal a l’era d’internet

En aquesta primera entrada al blog us volem parlar d’un dels nostres eixos estratègics: el tracte personal, personalitzat i proper. Existeixen, a l’actualitat, una infinitat d’aplicacions mòbils amb la finalitat de “lligar”. Aquestes aplicacions, de les quals Tinder n’és el màxim exponent, funcionen a mode de xarxa social en la qual cada persona es mostra de manera pública amb la finalitat que altres persones entrin al seu perfil i demanin una cita. Yotoo es troba a les antípodes d’aquestes propostes. Tot seguit us expliquem el motiu:

✅ A Yotoo ajudem la gent a trobar parella, no pas a lligar. Creiem que en les segones, terceres i quartes oportunitats, però sempre amb l’objectiu de trobar parella.

✅ No som una xarxa social. Som una agència matrimonial amb seus a Reus, Tarragona i Tortosa.

✅ La nostra feina és trobar les persones ideals i ajuntar-les, per això contem amb personal format i amb experiència realitzant aquesta feina.

✅ Tot el procés és CONFIDENCIAL. Ningú sabrà que estem treballant amb tu fins el moment que tu decideixis fer el pas i acceptar una trobada.

✅ Mai publicarem informació ni fotografies teves a la web o a les xarxes socials. De fet les fotografies no s’ensenyen a les altres persones fins el moment final de l’acompanyament i un cop has acceptat la trobada. En el moment que algú accepta trobar-se amb una altra persona se li ensenya la fotografia, mai abans.

✅ Ens agrada autodefinir-nos com a coachs de l’amor. Això vol dir que la nostra feina és la de realitzar un acompanyament en tot el procés de cerca de parella. En tot moment estarem al teu costat per ajudar-te a trobar parella, assessorar-te i trobar solucions a les teves demandes.

✅ Yotoo no és una joguina per gent jove. El nostre projecte està pensat per gent que vol refer la seva vida al costat d’algú, que té ganes de compartir vivències amb algú que, com ell/a, es troba sol en aquests moments. No hi ha edat per aquestes necessitats, però sí un desig real. No treballem amb gent que no desitgi realment trobar parella.

Si et sents sol/a i t’agradaria trobar algú amb qui compartir vivències però et fa una mica de por començar, t’animem a que ens truquis i ens facis confiança. Som professionals i tenim una dilatada experiència fent aquesta feina. Estarem al teu costat, t’ajudarem i no et deixarem fins que tu ens diguis. Creiem en l’amor a qualsevol edat però sabem que no és fàcil començar, que fa molta mandra, vergonya o, fins i tot, por. T’entenem i t’ajudem des del primer moment.

Truca’ns al 695 410 052 o envia’ns un correu electrònic a info@yotoo.es i ens posarem a treballar de seguida.